Elegance Cosmetics in Sint-Truiden, het complete cosmetische instituut

 

Met het oog op schoonheid

 

Al 16 jaar lang biedt Elegance Cosmetics in Sint-Truiden u een compleet aanbod aan schoonheidsopleidingen en cosmetische behandelingen. We bieden onze cursisten en cliënten een hoogwaardige service volgens de strengste normen – steeds met het oog op de verwezenlijking van unieke schoonheid en oprechte zelfaanvaarding.

 

Wilt u in de spiegel kunnen kijken en 100% tevreden zijn van wat u ziet? Bent u recent geopereerd aan uw borst en wilt u uw tepelhof laten reconstrueren? Of misschien bent u gewoon toe aan een andere look? Bij Elegance Cosmetics kunt u terecht voor een ruime waaier aan cosmetische behandelingen:

 

-        Permanente make-up (PMU): eyeliner en lippen

-        wenkbrauwcorrectie

-        tepelhofreconstructie

-        littekencamouflage

-       

 

Aarzel niet om ons te contacteren om uw afspraak in te plannen.

 

Cosmetische opleidingen: schoonheid om te delen

 

U kunt in ons instituut terecht voor een ruime waaier aan cosmetische opleidingen. We bieden u een opleidingspakket aan dat aansluit bij uw capaciteiten. Zowel beginners als gevorderden worden ondersteund door ons professionele team van ervaren trainsters. Elke opleiding wordt gegeven met behulp van de meest geavanceerde technieken, producten en apparatuur.

 

Onze opleiding permanente make-up (PMU) is welbekend in de sector en is gericht op iedereen die aan de slag wilt met dit unieke procedé. Elke cursist geniet van een garantie op slagen. Indien de normen niet gehaald worden binnen het vooropgestelde cursusschema, wordt een gratis, extra cursusdag ingelast. Zo maximaliseren we uw kans op het succesvol afronden van de opleiding.

 

Voelt u zich nog wat onzeker bij het uitvoeren van het vak? Dan kunt u tot 6 maanden na het afronden van de opleiding bij ons langskomen met een model. We begeleiden u dan stap voor stap bij het toepassen van de techniek.

 

Cursussen voor gevorderden: een uitgebreid aanbod

 

Elegance Cosmetics zorgt voor privé-opleidingen in cosmetische technieken die uitblinken in kwaliteit en professionalisme. Ons opleidingsaanbod voor gevorderden is bijzonder uitgebreid:

 

-        opfrissen van technieken

-        3d-hairstroke wenkbrauwen

-        dubbele eyeliner

-        Bambi-effect

-        full lips

-        lips shadow

-        tepelhofreconstructie

-        camouflage van littekens

-        beauty tattoo

 

U stelt zelf uw opleidingspakket samen, zodat het perfect aansluit bij uw wensen en noden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van apparatuur, pigmenten, naalden en accessoires om uw passie uit te oefenen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen of wilt u een van onze behandelingen laten uitvoeren door onze ervaren professionals? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie.